SUCCESVOL EVENTS CASALA

CASALA

2 mei 2019 - Rotterdam

Klantwens: “Volgende week donderdag, 6 september, gaat het gebeuren: de “Take Off” van onze sales-inspiratiesessies. Het worden interactieve bijeenkomsten, waarbij uitganspunt is: optimale input van ons allen.

Thema en doelstelling: In onwillekeurige volgorde: Maak jezelf en je collega’s beter, samen een nog beter team worden!

Aanbod Toekomstmakers: 4 Sales-inspiratie Toekomstdagen op verschillende inspiratievolle locaties (Hotel New York, SS Rotterdam, Hotel Jakarta, De Utrechtse Stadsvrijheid (DUS)) waarbij we ook de integratie van een nieuw bedrijf en haar productportfolio onderdeel lieten zijn van de sales trainingen. En ook de samenwerking tussen binnen- en buitendienst hebben verbeterd en versoepeld middels leuke teamsessies, workshops, rollenspellen, presentaties en grappige en inspirerende activiteiten.

De klant: “Dag heren van de het goede leven, Zoals tig maanden geleden aangegeven zou ik jullie nog even informeren over het project bij de *********. Even het geheugen opfrissen: wij waren daar bezig om wat ********** te verkopen, respectievelijk 850 en 150 stuks. 2 weken geleden hebben wij hier de opdracht voor mogen ontvangen! YEAH!!!!!!!!!!!! FINALLY!

Ellendig lang traject, trage besluitvorming in Zuidoost maar uiteindelijk alle concurrentie afgeschud en beloond met de order. Weet zeker dat ik ergens in dit traject items uit de trainingen heb toegepast, waarvoor dank  Zijn jullie weer op de hoogte, wens ik jullie een prachtige dag verder en hopelijk tot snel!”

Terug naar sales