OVER ONS

Hallo! Leuk dat je onze website bezoekt. Wij zijn Karel en Michel. Twee bevlogen ondernemers die elke dag een glimlach op je gezicht willen toveren. Wij willen onze passie delen en gunnen jou geluk in je leven. Wij enthousiasmeren en inspireren je op een innemende manier, vol humor en geloven dat je samen meer bereikt dan alleen. Als we het kort zouden samenvatten: Geniet elke dag van het leven en volg je droom!

TOEKOMSTMAKERS

DROMEN JAGERS

HET BEGIN

In 2014 hebben Karel en Michel elkaar ontmoet in de rol van businesscoach voor jonge ondernemers.

En toen gebeurde het….

Wij werden oprecht geraakt door de vele enthousiaste, ontroerende en inspirerende verzoeken van deze ondernemers over onze bijzondere, grappige en resultaatgerichte aanpak. We kregen vooral de vraag of we onder andere ondernemers, studenten, ZZP-ers, account- en salesmanagers konden helpen met hun toekomst en om vooruit te komen.  Daarom zijn we, vanuit onze positiviteit en de wens om nog meer mensen hun droom te laten volgen, gestart met Toekomstmakers.

 

Met Toekomstmakers maken wij gebruik van het verleden en omarmen wij de toekomst zodat je in het heden de juiste keuzes maakt, je passie volgt en je dromen echt verwezenlijkt.

CONTACT:

Duitslandweg 13

2411 NT Bodegraven

Karel: +31 (0)6 58 96 57 25 

Michel: +31 (0)6 46 14 66 06

TOEKOMSTMAKERS:

KVK: 69997233

michel@toekomstmakers.org

karel@toekomstmakers.org

© Copyright MYLENE media 2017 tot op heden