DE STAGE VAN JE LEVEN

Welkom bij Toekomstmakers!

Wij zijn Karel en Michel, de oprichters van Toekomstmakers. Een duo van twee bevlogen ondernemers die met veel enthousiasme het bedrijf Toekomstmakers hebben gelanceerd. Wij willen graag impact maken op grote groepen mensen. Dit doen we door het verzorgen van inspiratie trainingen gericht op Sales, Mindset en Ondernemerschap.

Trots op onze unieke events!

In 1,5 jaar tijd hebben wij fantastische events en trainingen ontworpen en georganiseerd. Zo hebben we o.a. diverse Toekomstmakers theatervoorstellingen gehouden, 3 daags event (workshops) georganiseerd bij Opel Nederland (150 man per dag), Managers van KPN getraind en geïnspireerd in een theatersetting en we mogen de introductie week (voor 1000 studenten) organiseren voor de Rotterdam Academy. Ook hebben we het 'de week van je leven' concept gelanceerd aan de Spaanse Costa del Sol met ondernemende professionals en we zijn met de Stichting Nieuw Thuis Rotterdam een traject gestart waarbij we Syrische nieuwkomers helpen succesvol ondernemer te worden. 

Elke training van Toekomstmakers vindt plaats op een inspirerende locatie zoals: de watertaxi, Hotel New York, SS Rotterdam, Kino, De Kuip, Hotel Jakarta en Panenka.  

We bieden een unieke stageplek voor een Associate Degree-er bij een uniek bedrijf!

Vanaf januari zijn wij op zoek naar een enthousiaste en bevlogen stagiair die samen met ons Toekomstmakers verder laat groeien! We kunnen ons voorstellen dat je crossmediale communicatie, ondernemen of (office)management studeert. We zoeken een creatieve, positieve, communicatief vaardige stagiair! Je bent sociaal, leergierig, hebt humor, bent flexibel en gestructureerd en toont lef! Je houdt ervan om mensen te helpen en laat je niet uit het veld slaan als iets even niet lukt. Je zoekt een serieuze stage als voorbereiding op je ongetwijfeld succesvolle toekomst.

Wat mag je bij Toekomstmakers gaan doen?

Jij mag ons helpen het merk Toekomstmakers verder op de kaart zetten! Hieronder hebben we vast een aantal topics omschreven waar jij je mee bezig mag houden:

 1. Social media (creatieve inspirerende uitingen op regelmatige basis);

 2. Werken aan meer kwalitatieve volgers op Social media passend bij het merk;

 3. Het maken van video content

 4. Uitwerken van unieke offertes voor maatwerk;

 5. Uitwerken van inspiratie trainingen (werkboek, presentaties etc);

 6. Helpen tijdens trainingen (trainingsactrice, gastdame);

 7. Ontwikkelen merchandise lijn en onder de aandacht brengen op een unieke manier (social media en website);

 8. Creatieve input leveren voor de website;

 9. Organiseren Toekomstmakers event voor ondernemende mensen;

 10. Organiseren van het eerste Toekomstmakers feest, op een unieke locatie en unieke wijze, nooit eerder vertoond;

 11. Het vastleggen van inspirerende ondernemende talenten voor een Toekomstmakers interview;

 12. Mooie story's maken van het effect van een training van Toekomstmakers met klanten.

WAT GA JE LEREN?

Toekomstmakers biedt je veel vrijheid en zelfstandigheid, je werkt namelijk vaak zelfstandig en soms in teamverband. Ons idee is dat je zoveel mogelijk leert in korte tijd, de volgende zaken staan centraal in jouw ontwikkeling: organiseren, notuleren, creatief handelen, waardecreatie, overtuigen, gespreksvaardigheden, online strategie, video content en marketing & sales. Tenslotte krijg je 250,- euro per maand aan stagevergoeding en maak je herinneringen die je nooit meer zal vergeten.

Praktisch:

Het is makkelijk als je in de omgeving van Rotterdam woont, want in die omgeving vinden vaak de werkzaamheden en events plaats. De stage zal in januari starten, voor die tijd zullen de eerste gesprekken plaatsvinden.Heb je interesse om stage te lopen bij Toekomstmakers? Stuur ons dan een unieke korte video waarin jij jezelf laat zien en geef aan waarom je bij ons super toffe bedrijf stage zou willen lopen.

Je video kun je (via we transfer) sturen naar michel@toekomstmakers.org

CONTACT:

Duitslandweg 13

2411 NT Bodegraven

Karel: +31 (0)6 58 96 57 25 

Michel: +31 (0)6 46 14 66 06

TOEKOMSTMAKERS:

KVK: 69997233

michel@toekomstmakers.org

karel@toekomstmakers.org

© Copyright MYLENE media 2017 tot op heden